Institutet för Vardagsnära Upplevelser


bücher
13 oktober, 2010, 4:51 e m
Filed under: Bonjour tristesse, Kulturkoftan | Etiketter: ,

Om dyslexi betyder lässvårigheter borde alexi betyda total avsaknad av läsning, vilket drabbat mig. Eftersom jag är ledig från mitt nyvanliga jobb för att göra en annan grej idag hade jag tid att inspektera att läsa-hyllan, där inte mindre än 27 olästa böcker från diverse bokreor, julaftnar och inte minst helgens bokbytar-abend stod. Eftersom jag omöjligen kan bestämma vilken av dem jag ska börja med lär de står kvar där och titta anklagande på mig när jag går förbi framöver också. Jag vågar betta på att de snart blir 28 .

I och för sig hade jag kunnat läsa på pendelbussen, men dessvärre är det så att jag måste halvsova då. Finns inget bättre ställe. Det är varmt och gungar lite, det är som en timmes snoozning. Igår drömde jag dessutom en sjuk dröm om kakor. Jag skulle räkna alla kakorna i en lägenhet, men efterhand upptäckte jag att det hela tiden spawnade nya kakor, och att de som bodde i lägenheten dessutom gömde kakorna för mig. Men jag var grym på att hitta kakor. Det är inte alla som är så lyckligt lottade att de får drömma om kakor på morgonen. Dessutom är bussen enda varma stället jag vistas på. Vårdcentralen har en medelinomhustemperatur på 17 grader, vilket ändå är tropiskt jämfört med hemma. Men bussen är varm och skön. I förrgår satt det dessutom en farbror bakom mig och väste fram meningar på vad jag tror var spanska, som en liten bonus. Det kan vara spännande också.

Äsch. Hade tänkt skriva så att det blev lika långt som bokbilden till höger, men det funkar inte. Det är för långt ned till botten, och framförallt för kallt. Dags för ett varmt bad. Hej.

Annonser

4 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Skulle du inte läsa boken jag länkade till? :(

Kommentar av Theres

Den kan bli nr 28! Men det är bara de som redan ligger på hög och ger mig dåligt samvete som får vara med på bild. Och det gör den inte, än.

Kommentar av ordsallad

Herregud vad många bra böcker. Ta hem dom, sjukskriv dig för fan!

Kommentar av systersmisk

Försäkringskassan är ju så kinkiga numera, tror inte man får sjukskriva sig själv. Kan du inte be pölsepolacken sjukskriva mig?

Kommentar av ordsallad
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: