Institutet för Vardagsnära Upplevelser


Odelay
7 juli, 2008, 12:40 e m
Filed under: Reise, Succé | Etiketter: , , , ,

Jag måste åka om tio minutas, men jag har gett mig tusan på att jag ska skriva en blogg innan dess. Det måste gå undan. (Jag skriver många korta meningar, märker jag.) Men punkt efter, vilket väl gör dem till meningar. (Några inom parentes.) () Andra utanför parentes. Interpunktion är grejen. Och det regnar, hela tiden regnar det. Jag vill svära något om inkontinenta moln på italienska, men det kan jag inte.
Nu har jag fem minuter på mig. Jag märker att jag är totalt inkapabel att skriva blogg under tidspress.

First we take Falköping, then we take Reykjavik. Then we förmodligen också take Barcelona, Wien und auch Lubljana och Krakow samt lite grufs däremellan. Det blir nog en tågluffs även i sommar nämligen. Har man arbetat träget gäller det ju att göra av med pengarna på något vis. Hur Reykjavik kommer in i det hela kan den observante läsaren fundera på.
Den ihärdige läsaren, som läser ända till slutat av bloggen, behöver dock inte undra. Han informeras om att det rör sig om två (2) helt olika (olika) resor. Man kan se det som två akter, och insha’Allah blir det ytterligare en blogg i pausen.
Puss på er.


4 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Ha så trevligt får det då således önskas.

Kommentar av Doktoranden

Trevlig resa (resor)!
Vill du göra av med pengar är Reykjavik mycket lämpligt. Dyrt så det förslår.

Kommentar av imse

Bon voyage, och gör Krakow ordentligt. Världens vackraste stad (enligt mig). Ett tips: Om du går vilse så är det bara att fortsätta gå, hur du än går kommer du att hamna på slottet Wavel. (För oss fungerade det varje gång, men det kan kanske vara så att det bara fungerar om man har en del inhemsk piwo innanför väst/skjorta/läkarrock/t-shirt/blus/trenchcoat).

Kommentar av Maria

Dr:anden:
Tack!

Imse:
Skönt att äntligen kunna sätta sprättchen på pengarna. Blir så trött på att ha drivor med sedlar som ligger och skräpar här hemma. Så, ja, det ska bli skönt med Island… (imorgon!!)

Maria:
Tack! Jag ska hålla utkik efter Wavel, kolla om tipsen funkar även på Island. Man vet aldrig. Annars får jag komma ihåg det till augusti…

Kommentar av ordsallad
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: